WARME TRUIENDAG 5 FEBR.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Op 5 februari is de landelijke Warmetruiendag. Inmidddels de 15e editie.
Groningen fair fashion doet mee, jij ook?

Warmetruiendag ontketent een collectief en is van iedereen. En past als geen ander bij GROFF. Wij omarmen dit initiatief, omdat je beter jezelf kunt verwarmen dan de aarde. Aangezien GROFF haar best doet gedragsverandering te creëren, hopen we dat je die trui niet nu nog aan hoeft te schaffen, maar dat er een exemplaar in je bezit is waar jij heerlijk in wegkruipt.

Heb jij geen warme trui of wil je een ander? Ruil er eens één om je heen.

Annemieke: “Die van mij gaat al ruim 20 jaar mee. Ik ben er mee vergroeid geraakt en heeft al meerdere reparatiebeurten ondergaan. Er zullen er nog vele volgen. Al was het alleen al omdat ik hem winkelend met mijn moeder kocht toen we winkelen nog als ‘thema’ voerden om een dagje bij te kletsen. Inmiddels doen we dat wandelend met de hond of met een simpel huisbezoekje omdat we al weer jaren bij elkaar in de buurt wonen.”

Dymph: “Ik draag elke dag warme truien want ik ben een koukleum. Dit is mijn laatste brei- en haakproject geweest. Ik verzamel restjes van andere breisters en maak daar mijn eigen creaties van. Dat is soms wat puzzelen en hier moest ik helaas een bolletje bijkopen, maar dat maakt het wel tot unieke truien. Op mijn blog vind je nog meer geupcyclede truien.”