GROFF viert haar vijfjarig jubileum! Op hun eerste festival in 2019 werden ze overspoeld met enthousiasme van Groningers. Er was duidelijk vraag naar meer activiteiten met fashion. Nu werkt GROFF via samenwerkingen, activiteiten, workshops én een GWC-mini-collectie aan hun missie: Groningen op de kaart zetten als ‘Fair Fashion stad’.

We zijn ontstaan na een Tegenlicht meet-up ‘Future fashion’ in Vleugel F van de Biotoop. En heel toepasselijk vieren we ons jubileum door ook weer een Tegenlicht meet-up ‘Uit de kleren’ te organiseren op 28 november. We bundelen de krachten met Tegenlicht050 voor een interactieve avond over de impact van mode op onze planeet. Ben je je ervan bewust dat ons kleedgedrag moet veranderen, heb je misschien al kleine stappen gezet, maar ben je nog op zoek naar extra inspiratie, handvaten én een zetje om echt in actie te komen? Meld je dan nu aan!

We nodigen je deze keer uit om samen met vrienden, familie, buren, collega’s of andere bekenden te komen! Extra gezellig, toch? Jullie vormen een groepje dat het programma samen doorloopt. Alleen of met een klein aantal bekenden komen kan natuurlijk ook gewoon – je sluit/jullie sluiten dan gezellig aan bij een ander groepje. Er zijn maximaal 6 groepjes van 7 à 8 personen.

Wanneer: 28 november van 19-21.30 uur
Waar: De Textielhub, Energieweg 17, Groningen
Aanmelden: aanmeldlink van Eventbrite