PROJECTEN

Klik op een PROJECT om meer te lezen

DSFW 2021

Morgen begint zoals ieder jaar in september de Dutch Sustainable Fashion Week. Tijdens deze week presenteert dit ‘one of a kind’ Fashion evenement duurzame innovatie, young & established designers en ready-to-wear fashion aan een groot publiek van meer dan 900.000 consumenten, bedrijven, retailers, scholen en organisaties. Check de site dsfw.nl voor de completen agenda met […]

WARME TRUIENDAG 5 FEBRUARI

Op 5 februari is de landelijke Warmetruiendag. Inmidddels de 15e editie.  Groningen fair fashion doet mee, jij ook? Warmetruiendag ontketent een collectief en is van iedereen. En past als geen ander bij GROFF. Wij omarmen dit initiatief, omdat je beter jezelf kunt verwarmen dan de aarde. Aangezien GROFF haar best doet gedragsverandering te creëren, hopen we dat je die trui niet nu nog aan hoeft te schaffen, maar dat er een exemplaar in je bezit is waar jij heerlijk in wegkruipt.

JEANS!

UPDATE: De tweede helft van 2020 staat GROFF in het teken van jeans! Meer informatie over de evenementen die wij organiseren na de zomer volgt binnenkort op deze plek.

ONZE TOUKOMST

Hoe gaaf zou het zijn als we in Groningen een plek zouden hebben waar iedereen volop kan experimenteren met nieuwe vormen van textiel, kleding, schoenen en accessoires en anderen kan inspireren met maken, ontwerpen, recyclen en herstellen!